What can Success Company do for you?

Success Company is de recruitment specialist bij uitstek. We zijn experts in het plaatsen van commerciële professionals op elk niveau, van telesales functies tot aan commercieel directeuren, met zowel vaste als tijdelijke betrekkingen en interim-functies.

Wij hebben een reputatie opgebouwd met het leveren van op maat gemaakte services die in de behoeften van onze klanten voorziet. Al onze consultants zijn hoog opgeleid en beschikken over een up-to-date inzicht in de vraag- en aanbodaspecten van hun markt. Ze kunnen adviseren over de meest uiteenlopende oplossingen voor de werving van kandidaten in alle commerciële disciplines.

Wij geloven als organisatie dan ook zeer in de persoonlijke aanpak en je zult bij ons geen lange lijst met vacatures vinden. Wij geloven meer in de persoonlijke aanpak en bepalen dan samen met jou bij welke van onze regionale, nationale en internationale opdrachtgevers je wilt worden voorgesteld. Wil je meer weten over onze dienstverlening en werkwijze , mail je CV naar ons toe en een consultant zal telefonisch contact met je opnemen om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen!

 
 
 
 
© 2006 Success Company | info@successcompany.nl | Powered & Designed by 3Media